Konditorejas šefpavāri sacīja

Konditorejas šefpavāri sacīja, ka pirmo reizi 80 gados viņi radīja jaunu, ceturto veidu šokolādi (kopā ar melno, balto un piena) un sauca par rubīnu.

 Šveices maiznieki izveidoja jauna veida šokolādi Šveice, konditoreja, jauna veida šokolāde, interesanti, informatīvi Šveices šokolādes gigants Barry Kallebaut apliecina, ka jaunumi ir radīti ar rubīna kakao pupiņām, kuras jau vairākus gadus pētījuši eksperti. Tie nodrošina šokolādes "ogu garšu un sulīgumu". Tajā pašā laikā pašas ogas, pēc autoru domām, netika pievienotas šokolādei, un tās aromāts un krāsa ir pilnīgi dabiskas.
Jaunā šokolāde, saukta par Rubīnu raksturīgās sarkanās krāsas dēļ, var būt pirmā, kas parādās pēc baltā šokolādes, kas radīta 1930. gados, raksta The Independent.
Konditoreji apgalvo, ka jaunā šokolāde ir „pilnīgi jauna garša, nevis rūgta, nevis piena un ne salda”.
"Ruby šokolāde ... atsvaidzina un ir gaiši krēmveida tekstūra. Tā garšo tik vieglu un augļu garšu, ka jūs pat nesaprotat, ko ēdat šokolādi," sacīja šokolādes eksperts Angus Kennedy.


https://eohio.s3.us-east-2.amazonaws.com/Who+Will+Write+My+Essay.pdf
https://ccanada.s3.ca-central-1.amazonaws.com/Who+will+Do+My+Essay.pdf
https://spauloa.s3-sa-east-1.amazonaws.com/Type+My+Essay.pdf